Stiglo proljeće – Mnogi će uspjeti ostvariti ono čemu već dugo teže!

podijeli

 

Službeno nam je stiglo proljeće! Sunce je ušlo u znak Ovna i pravi kvadrat s Marsom. Svima će u ovom periodu, barem u nekoj oblasti života, biti aktivno, dinamično ili borbeno!

Dobro je da sada budete fizički aktivni, kako ne bi došlo do svađa i sukoba, te da uložite određeni napor da nešto odradite, a što je važno za vas. Moguća su sada razna uzbuđenja, a kod nekih i ljutnja.

No, Mars u Jarcu “poziva” da se kontroliramo i pokušamo konstruktivno raditi na ostvarenju ciljeva. Trebamo sada povećanu upornost, istrajnost i trud, jer oni mogu dovesti do cilja.

Mjesec u Biku je bio u trigonu u prijepodnevnim satima s Marsom u Jarcu, te je omogućavao da se neke aktivnosti dobro odvijaju.

Od podneva pa nadalje Mjesec je u trigonu sa Saturnom, a to je dobro za ustrajnost, kontrolu i dobru organiziranost, što nam u konačnici donose nešto dobro. Ovaj aspekt donosi nekom pozitivne situacije na emotivnom planu, a nekome na financijskom, jer je Bik vezan za zaradu, stjecanje.

Venera koja se nalazi u Ovnu je u konjunkciji s Merkurom te omogućuje da se puno tog bolje odvija, ali ako to radimo zajedno s još nekim, posebno u večernjim satima.

Sada do dobrih rezultata možemo stići kroz komunikaciju, razmjenu i zajedničke aktivnosti, te zajedničke planove i suradnju sa partnerom, emotivnim i poslovnim.

Vedrina, šale, razigranost i vesela komunikacija, sve to je Venera u konjunkciji sa Merkurom u Ovnu. Dozvolite da vas ona zbliži sa nekim, te da nadjača ostale nepovoljne utjecaje.

Udružena energija je večeras važna. Strasti će biti, no neke će ona voditi u sukob, a druge u strasan ljubavni zagrljaj. Danas u večernjim satima Mjesec će donijeti lijepa zadovoljstva i uživanja, jer se nalazi u Biku, donosi strast i potrebu za uživanjem.

Samo s riječima budite oprezni, ne pričajte ishitreno o nečemu ukoliko prvo dobro ne promislite.

Dobro je i da danas zatražite od drugih mudar savjet, posebno u večernjim satima.

Danas je četvrti lunarni dan, kada je moćan efekt zvuka odnosno glazbe. Moćno djeluju zvučne vibracije, pa je povoljan dan za mantre, koje mogu privući pozitivna događanja i energetski nas podići.

U toku noći i u jutarnjim satima 21. 03., Mjesec će biti u sekstilu s Neptunom u Ribama, te će srijeda započeti pod dobrim utjecajem Mjeseca.

Ulazak Sunca u znak Ovna donosi nam jedan nov period u kojem će biti više dinamike, aktivnosti, strasti i trošenja energije, kako fizičke, tako i one mentalne. No izbjegavajte pretjeranu impulzivnost i brzinu, jer mogu donijeti greške i neprijatnosti.

Slušajte intuiciju, jer će vas ona i ovoga puta najbolje voditi, te budite spremni da se pokrenete, da se zalažete i ulažete energiju.

Važno je da u periodu Ovna budete optimistični i entuzijastični, jer tako ćete uspjeti prevazići pritiske i iskušenja, koji se sada mogu pojavljivati. A ovog puta to će za mnoge biti lakše kroz neki vid zajedništva i suradnje.

No da bi do njih došlo važna je komunikacija, te od 22. 03., kada Merkur krene retrogradno, i obnavljanje nekih prošlih suradnji.

Vrlo je dobro što ovog proljeća, Mars u Jarcu donosi mnogima uspjeh u naumima i dolazak do cilja. Naravno, ako su spremni biti uporni, disciplinirani, vrijedni, izdržljivi i jake volje, te dobro organizirani.

Bit će ovo živ i aktivan period u kojem će mnogi uspjeti ostvariti ono čemu već dugo teže.

Sretan vam, dragi prijatelji, početak proljeća!

 

 

 

 

Svetlana Milenković-Filipović/ atma.hr

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *