Žene koje su rodile mlade svašta su naučile prije svojih vršnjakinja

podijeli

Biti mlada mama ima niz prednosti

 

 

IAKO žene koje se vrlo mlade odlučuju osnovati obitelj često osuđuje okolina, neke stvari će ipak naučiti mnogo prije svojih vršnjakinja.
Sigurniji ste u sebe
Činjenica da ste vi već odgajali dijete i brinuli za obitelj i vaš dom dok su vaše prijateljice uživale u izlascima prisilila vas je na ranije odrastanje. Zato ste mnogo svjesnije onoga što želite u životu i kako u tome uspjeti. Ne možete si priuštiti da vas nevažne stvari izbacuju iz takta i tako štedite mnogo živaca fokusirajući se samo na ono bitno!

Bit ćete svjesniji svoje seksualnosti
Uz stalnog partnera i zajednički život mnogo ranije ćete moći otkriti što vam u krevetu odgovara i nećete se sramiti to priznati partneru. Osim toga, nakon poroda ponovno ćete početi upoznavati svoje tijelo.
Bit ćete smireniji
Za brige oko šminke, odjeće ili novih cipela vrlo rijetko ćete imati dovoljno vremena. Pronaći ćete način kako da se osjećate i izgledate dobro i uz samo malo rumenila i maskaru. Posvećivanje pažnje djeci i partneru neće vam ostaviti vremena brinuti neke sasvim nebitne brige.
Mnogo ste otvoreniji
Mnogo lakše ćete iskazivati svoje osjećaje, kao i prepoznavati kako se ljudi oko vas osjećaju. Lako ćete prepoznati stres i emocije koje nekoga tište.
Imate realniju sliku o muškarcima i zajedničkom životu
Dok vaše vršnjakinje još uvijek vjeruju da je zajednički život idiličan kao u filmovima, vi ste mnogo realniji. Do sada ste naučili kako se nositi s partnerovim manama i kako zajedno uživati čak i kada vam ostane vrlo malo slobodnog vremena uz sve dnevne obaveze.
Znate što znači “dati muškarcu dovoljno prostora”
Sigurno se vaš pojam uspješnog braka znatno promijenio kroz zajednički život. Shvaćate koliko je važno uživati u zajedničkim trenutcima, ali i imati dovoljno vremena i prostora za sebe.
Znate kako tražiti ono što trebate i želite
Shvatili ste kako brak doista bolje funkcionira kada zaboravite na ženske igre riječi i nadmudrivanja. Reći izravno ono što želite jednostavnije je za sve, a ujedno je i najlakši način da partneru uštedite vrijeme koje bi potrošio na čitanje vaših misli.
izvor: index

podijeli

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *